Conectare

Mi-am uitat parola

Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 9, Vin Oct 05 2007, 10:02
Ultimele subiecte
slabute
stii ce mananci
E-uri (aditivi alimentari)

Regulament * Acesta este un forum...nu un telefon mobil!

In jos

Important Regulament * Acesta este un forum...nu un telefon mobil!

Mesaj  admin la data de Joi Sept 06 2007, 03:36

În momentul înregistrării se consideră că ați citit acest regulament și sunteți 100% de acord cu cele scrise aici. Regulamentul poate suferi modificări ulterioare, fără a se notifica explicit acest lucru.

Pe acest forum nu sunt tolerate activitățile ilegale de nici o factură, atacul la persoană, denigrările de orice fel, pornografia sau instigarea la ura de rasă. Abaterile de la această regulă vor fi sancționate prompt, mergând chiar și până la ștergerea definitivă a contului în cazurile extreme, anunțarea conducerii unității de învățământ, a organelor legii și a tutorilor legali. Membrii au obligația să posteze mesaje care să nu contravină legilor în vigoare.

Postați un mesaj doar dacă ceea ce aveți de spus are legătură cu topicul. Nu este permisă abaterea de la profilul secțiunilor acestui forum. Deoarece ne dorim ca această comunitate să fie una în special educativa, de comunicare si petrecere a timpului liber in mod plăcut și util, se presupune un anumit nivel de maturitate din partea membrilor.

Așadar, sunt interzise exprimările gen IRC (“sh”, “tz”, "k", etc.) și prescurtările ("c", "dc", etc.). De asemenea, postarea de dragul de a mări numărul de posturi (“da”, “așa e”, “k”, "lol", etc.) se va sancționa. Este recomandat a se scrie corect gramatical, dar scrierea cu diacritice este opțională (și totuși recomandată), iar scrierea nejustificată cu majuscule, litere îngroșate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisă.

Posturile of-topic sunt admise într-o anumită măsură, însă orice abuz se va pedepsi cu avertisment. La trei avertismente, contul va fi banat pe o perioadă de cel puțin 7 zile, durată care poate crește în funcție de gravitatea motivelor pt. care acel cont a fost banat.

Nu sunt tolerate jignirile, certurile și atacurile la persoană. În cazul în care ați fost provocat/jignit, vă rugăm să anunțați moderatorul secțiunii printr-un PM sau să folosiți funcția "Report to moderator". Sunt interzise subiectele de discuție care prin esența lor sunt menite să producă scandal - atât inițiatorii lor, cât și cei care se prind in acest joc periculos vor fi sancționați foarte drastic.

Clonele nu sunt acceptate. Crearea unui cont nou, în vederea ocolirii unei sancțiuni, duce la ștergerea automată a ambelor conturi. Recidiva, chiar și în cadrul abaterilor ușoare, se consideră factor agravant și se va ajunge până la ban pe IP.

Întotdeauna administratorii și moderatorii acestui forum vor încerca să îndepărteze sau să modifice orice material deranjant cât mai repede posibil; este imposibil să parcurgă fiecare mesaj în parte. Din acest motiv trebuie să știți că toate mesajele exprimă punctul de vedere și opiniile autorilor și nu ale administratorilor, moderatorilor (excepție făcând mesajele scrise chiar de către ei) și de aceea ei nu pot fi făcuți responsabili.

Trebuie să fiți de acord să nu publicați mesaje cu conținut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, amenințător, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate în vigoare. Dacă publicați astfel de materiale puteți fi imediat și pentru totdeauna îndepărtat din forum. Trebuie să fiți de acord că administratorul și moderatorii acestui forum au dreptul de a șterge, modifica sau închide orice subiect, oricând cred ei că acest lucru se impune.

Ca utilizator, trebuie să fiți de acord că orice informație introdusă de dumneavoastră să fie stocată în baza de date. Aceste informații nu vor fi arătate unei terțe persoane fără consimțământul administratorului și moderatorilor care nu pot fi făcuți responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot să ducă la compromiterea datelor.

Prin apăsarea pe butonul de înregistrare se consideră că sunteți de acord cu aceste condiții.

Orice abatere de la regulile anunțate, va fi sancționată prin excluderea din forum, anunțarea părinților sau a tutorilor legali și prin sancțiunile prevăzute de Legile in vigoare și Regulamentul de ordine interioara al scolii.
avatar
admin
Administrator
Owner
AdministratorOwner

feminin Numarul mesajelor : 2
Varsta : 48
Locatia : Bucuresti
Humor : web
Hobby : computers
Data de inscriere : 01/09/2007

Vezi profilul utilizatorului http://8b-307.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum